Інгредієнти:Для тіста:борошно-250 граммасло — 100 грамцукрова пудра — 150 грамяйце — 2штпакетик розпушувачакакао — 2 столові ложечкиДля начинки:6 білківцукрова пудра або цукор — 150 гкокосова стружка — 70 грамДля крему:6 жовтківборошно — 2столові ложечкикрохмаль — 2 столові ложечкимолоко — 500млвершкове масло — 100гцукор — 250грамконьяк -30 мл (можна і більше :)) Спосіб приготування:1. Борошно з цукром і маслом розтерти до ...
Далі »Торти і тістечка
Лимонний торт
Інгредієнти:500 мл вершків 35%1 баночка згущеного молока100 мілілітрів лимонного соку (~ 2 лимона)300 грам печива (наприклад Ювілейне)125 грам вершкового маслаформа для торту (у мене роз\’ємна) Спосіб приготування:Торт дуже легкий, в плані приготуван ня .. але є маленьке але … Чекати довго! Отже подрібнюємо печиво і змішуємо з м\’яким маслом, викладаємо у форму і старанно ущільнюємо (основа така ж, як на ...
Далі »Торт Каприз
Інгредієнти:Корж:1 стаканчик цукру2 яйця3 столові ложечки какао1 стаканчика муки1 ч.л. розпушувача Начинка:1 кг.персикового йогурту з шматочками фруктів20 грам желатину3/4 стаканчика цукру1 стаканчик молока /200мл. /400 гр. дуже дрібнозернистого сиру. Крем:1 баночка вареного згущеного молока200 гр. вер.масла100 гр. чорного шоколаду Спосіб приготування:Корж:яйця збиваємо з цукром / не менше 10хв. /Обережно влити какао і муку в розпушувач.Вилити у формочку змащену маслом і ...
Далі »Слойоні трубочки
Інгредієнти:3 пачки листкового тіста (розмір кожного 25 * 42 сантиментрів)1 яйцетрубочки металические (у мене було 30 штучок)крем:400 мілілітрів вершків500 мл. сметани125 гр. сиру 20%4 пачки закріплювача вершків4 пачки ванільного цукру100 грам цукруцукрова пудра Спосіб по приготуваннюТісто нарізати на смужки шириною 2 см завдовжки 25 см. Намотати на металические трубочки, злегка в налест. Змастити яіцом.Випікати при 200 С десь 15-20 хвилин. ...
Далі »Кавове тістечко
Інгредієнти:Для бісквіта: 2 яйця0,5 стаканчика цукру0,5 стаканчика борошна0,5 чайна ложечка розпушувача1,5 столова ложка рослинної олії1 столова ложечка розчинної кавирослинне масло і манка для випіканняДля крему: 250 мл. вершків10 гр. згущувача для вершків50 грам цукрової пудри1 чайна ложечка розчинної кавитертий шоколад Спосіб приготування:Зробити тісто, для цього: яйця розтерти з цукром міксером до білого; змішати борошно з розпушувачем і вмішати в яєчну ...
Далі »Бісквіт \»Турецький\»
Інгредієнти:1 скляночка молочка,2/3 скляночки рослинного масла,1 скляночка цукру,2 скляночки борошна,2 яйця великих,ванілін,1 пакетик розпушувач,1 столово ложечка какао.Форма діаметр 24 см. Спосіб з приготування:Жовтки треба розтерти з цукром, налити масло і тепле молоко.Попередньо в молоці розвести какао-порошок. Розпушувач змішати з мукою і покласти в молочно-масну суміш, все добре з\’єднати, покласти ванілін.Білки збити в міцненьку піну, викласти в підготовлену суміш, акуратно з\’єднати. ...
Далі »Мільфей з чорницею
Інгредієнти:Тісто листкове бездріжджове — 250гЧорниця заморожена — 400гВершки 35% — 200млСирний сир \»Алметте\» вершковий — 150гЦукрова пудра — 3 столових ложечки Спосіб по приготуванню:Чорницю розморозити, відкинувши на сито.Один пласт тіста розкачати тонко і розділити на три частинки.Кожен випікати в розігрітій десь до 200 * духовці хвилин 5-7. Вершки збити з 2 ложками цукровоъ пудри, додати вершковий сир, перемішати, збити.На випечений ...
Далі »Торт \»Медовіца\»
Інгредієнти:Для тіста:борошно 1,5 або 2 стаканчикимаргарин 150 грамрозпушувач 1 упаковка1 яйце0,5 стаканчика цукрового піску1 столову ложечку медуДля крему:1 яйце50 грам масла вершкового 1 стаканчик цукрового піску200 гр. густої сметани (30%)Для прикраси:100 гр. шоколаду Спосіб приготування:З\’єднати мед, яйце, цукровий пісок, перемішати. Додати розм\’якшений маргарин (кімнатної температури), гарненько вимісити.Борошно просіяти через ситечко і додати разом з розпушувачем до загальної маси. Розділити отримане ...
Далі »Торт \»Лимонник\»
Інгредієнти:маргарин — 150 грамяйця — 3 штукицукор — 1 стаканчиккефір (бифидок) — 1 стаканчиксода — 1 чайна ложечкаборошно (приблизно 200-300 гр) Начинка:лимони — 2 штучкицукор — за смаком Крем:масло вершкове — 180 гр. (Пачка)згущене молоко — 3/4 банки Спосіб приготування:Маргарин розтоплюємо на повільному вогні. Поки він у нас топиться розтираємо яйця з цукром. Потім вливаємо по чучуть маргарин, при цьому ...
Далі »Торт \»Циганка\»
Інгредієнти:Для тіста:100 грам кураги100 грам чорносливу без кісточок1,5 ст. борошна3/4 стаканчики цукру5 яєцьпакетик розпушувача (або 1 чайна ложечка гашеної соди)Крем:250 грам масла вершкового1 баночку згущеного молока Спосіб приготування:Сухофрукти залити гарячою водою, обсушити. Залишити кілька штук для прикраси, решту дрібно порізати.Приготуємо тісто: збиваємо яйця з цукром, продовжуючи все це збивати, потрібно додати борошно і розпушувач. Тісто буде рідким. Покласти в тісто ...
Далі »