Інгредієнти:Кавовий бісквіт:5 яєць / відділити білки від жовтків.100 мл.міціної натуральної кави / у мене еспрессо /280 грам цукору170 грам муки +1 / 2 чайної ложечки пекарского порошкуформа серце або кругла 26 см.в діаметре.змазано маслом.дно застелити пекарським папером. Крем:400 грам дуже густого йогурту 10% / або 600 гр. відцідити, так як ми відціджуємо сметану.сік 1 середнього лимона1 чайна ложечка лимонної цедри3/4 ...
Далі »Торти і тістечка
Торт \»Добос\»
Інгредієнти:130 гр просіяного борошна120 гр сах пудри6 великих яєцьтрохи солі і екстракту ванілі 250 грам вершкового масла (розм\’якшеного)130 гр сметани120 гр шоколаду (Який? За бажанням!)близько 3 ст л цукровоъ пудри (за смаком)трохи екстракту ванілі Спосіб по приготуванню:Відокремити білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукровою пудрою і ваніллю до білого кольору, близько 3 хвилин. Білки збиваємо до крутих піків з дрібкою ...
Далі »Полуничний торт
Інгредієнти:Тісто:75 грам вершкового масла75 грам цукру150 грам борошна2 яйцяПекарський порошок або сода тушина оцтом4 столові ложки молокасіль, ванілінНачинка:2 листики желатину125 г сиру протертого, або сиркова маса6 столові ложки цукру для крему200 г вершків 30%500 грам полуниці Спосіб приготування:До того як почнете робити тісто, замочіть желатин в холодній воді. Масло поставити в тепле місце, щоб воно розм\’якло, і потім поступово додавати ...
Далі »Фруктовий Сад
Інгредієнти:200 гр. маргарину200 гр. цукру200 гр. борошна1 пакет ванілін4 яйця1 пакетик розпушувача. Для начинки:1 пакет пудингу1 баночка сметани (250 гр) Будь-які фрукти на ваш смак 2 пакетика прозорої глазурі. Спосіб приготування:Цукор збити з яйцями, додати ванілін, маргарин. Борошно змішати разом з розпушувачем, і так само додати до основної маси.Протвинь викласти пергаментним папером, викласти тісто, в розігрітій духовці при 200 градусах ...
Далі »Торт Штрейзельський
Інгредієнти:250г борошна2 яйця125г вершкового масла0,5 столової ложечки цукрової пудри0,5 чайні ложки розпушувача1 столова ложечка какаовишневе варення2 столових ложки цукру50г чорносливу1ст.лож.коньякашматочки мармеладу Спосіб приготування:Маргарин натерти, змішати з жовтками, пудрою і невеликою кількістю борошна з розпушувачем, розтерти в крихту. Додати решту борошна, замісити тісто. Розділити все це на три частинеи, в одну додати какао і трохи коньяка. Поставити в холодильник приблизно на ...
Далі »Торт \»Імпровізація\»
Інгредієнти:Тісто:яйце 4 шт.борошно 2 склянкицукор 1.5 склянкиКрем:сметена 400 гр.цукор 1 склянкакакао 1 столові ложечкиДля прикраси:ківі 2 шт.персики (косервірованние) 2 шт.полуниця (консервована) Спосіб приготування:Яйця збиваємо з борошном і цукром. Беремо форму для випікання, змащуємо маслом. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Тісто візуально \»ділимо\» на три частини (якщо тіста вийшло багато, розділіть на 4), першу частину виливаємо у форму і ставимо на ...
Далі »Торт \»Метелик\»
Інгредієнти:Для бісквіта:3 яйця½ стакана цукру1 стакан борошна1 пакет розпушувача ванілін2 ст. ложечки какао Для крему:1 пакет пудингу (шоколадний)1 пакет збитих вершківбанани Спосіб приготування:Зварити пудинг.Яйця перемішати з цукром, потім додати все інше. Тісто вийде рідкувате. Вилити в круглу форму (змастити), готовий бісквіт розрізати попалам і кожну половинку ще розрізати на два слоя. Складіть половинки розрізаними краями назовні (вийдуть крила метелика), шари ...
Далі »Тістечко
Інгредієнти:1 стакан цукру, 100 гр. вершкового масла, 2 яйця, 3 ст. ложечки меду, 2 ч. ложечки соди, 3 стакана муки. Крем: 1 баночка вареної згущеного молока. І другий крем, сметана збита з цукром. Спосіб приготування:Я роблю ці тістечка дуже просто. Я печу торт \»Рижик\», перемащую його кремом: один корж сметанним, інший, з згущеним молоком. І так через корж. У мене ...
Далі »Торт \»Татусеві\»
Інгредієнти:Тісто: 5 яєць, півтори склянки цукру, 2 ст. муки, 200 гр. сметани, 100 гр. масла (маргарину).Прошарок: фрукти з компоту. Або свіжі, але м\’які.Крем: для коржів масло + згущене молоко збити.Для прикраси: вершки + сир + цукор. пудра.Для фруктів прошарок: 500-700 гр. сирної пасти, 1 б. сметани, цукор. пудру на смак. 15-20 гр. желатину і сік від фруктів 100 мл. Спосіб ...
Далі »Пісочний торт
Інгредієнти:Суміш для пісочного тіста (готова)Масло (маргарин) 200 грам.2 яйця.Желатин — 5 грам.Цукор для желе – 100 гр.Фрукти з упередженням Спосіб приготування:Приготувати тісто як вказано на упаковці,Спекти духовці до готовності,У цей час підготувати фрукти,приготувати желатин.На готовий корж розкласти підготовлені фрукти,залити желе, дати охолонути.Перед подачею прикрасіть.
Далі »