Інградієнти:Щука — 1 шт (приблизно 800 г)Вино 0,5 л (0,25 білого + 0,25 червоного)Цибуля — 5 шт (невеликих)Морква — 3 шт (великі)Гриби — 1 банка (консервовані шампіньйони — 400г)Спеції, рослинна олія Спосіб приготування:Найбільша зміна, це те, що я подавала все гарячою стравою (не салат).Щуку почистила (я завжди прошу прямо на ринку, коли купую). Відрізала голову і хвіст, порізала на 4-5 ...
Далі »Риба і морепродукти
Запечений судак
Інгредієнти:1 кг філе судака2 цибулини200 гр. сиру250 мл вершків20 гр. сметанисіль, перець, кріп сушениймасло соняшникове Спосіб приготування:Обсмажте на олії цибулю півкільцями, потім паприку невеликими скибочками. Філе судака викладіть на деко, змащені маслом, а зверху — цибулю.Змішайте вершки зі сметаною, покладіть сіль, перець, кріп. Залийте цією ж сумішшю рибу і ставте в гарячу духовку на півгодини. Потім дістаньте рибку, посипте тертим ...
Далі »Вогненний Хек
Інгредієнти:рибка хек 2штцибуля 6штморква 2шттомат паста 4ст.л.кріп багатокінза багатоогірки мало.2штлимонприправа для рибчилівер. маслокетчуп гострий \»HEINZ\»масло олив. Спосіб приготування:Набридло м\’ясо: ( Захотілося рибки Мені сподобався Хек!І так приступимо:Рибку розморожуємо, але не повністю, тобто наполовину. Миємо, розрізаємо, складаємо в мисочку. Поперчили і приправили (приправа для рибки) вичавили сік з лимона і все, залишили, хай відпочиває;) Цибулю порізати, моркву на тертці, кріп порізати, ...
Далі »Кальмари по-китайськи
Інгредієнти:3 тушки свіжих кальмарів2 великі цибулини2 великі морквини1 болгарський перець5-6 шт. свіжих грибів або можна сушених1/2 стакана рослинної олії1/2 стакана білого вина2 столових ложки рисового борошнасоєвий соусСіль, перець, спеції Спосіб приготування:Цибулю треба почистити і порізати великими кубиками, покласти в казан і розігріти із рослинним масло, додати соєвий соус і тушкувати, поступово додаючи решту овочів: моркву порізану кружальцями, болгарський перець, гриби.Все ...
Далі »Рулетики з рибою
Інгредієнти:500г готового листкового бездріжджового тіста2 баночки будь-якої консервованої риби у власному сокуПо одному пучку зеленої цибулі, кропу і петрушки.100 г сируЯйце для змащування тістаСпеції за смаком Спосіб по приготуванню:Викладіть консервовану рибу в миску, попередньо зливши сік, і гарненько розімніть її виделкою. Приправте улюбленими спеціями і додайте до рибної маси нарізану зелень, перемішайте.Розкачайте листкове тісто в прямокутний пласт. У центрі пласта ...
Далі »Конвертики з рибою
Інгредієнти:Філе морської риби 1кілограм1 баклажан2-3помідора250гр сиру1пучок свеж.укропафольгасіль, перець, спеціїоливкова олія Спосіб по приготуванню:Нарізаємо фольгу шматками, змащуємо їх маслом і відкладаємо вбік.Філе риби ріжемо на порційні шматки, перчимо, солимо, приправляємо.На одну половину риби кладемо шматочок сиру, другою половиною риби накриваємо. На фольгу рівномірно розкладаємо нарізані кружальцями баклажани, дрібно нарізані помідори, посипаємо їх сіллю, перцем і подрібненою зеленню.На кожен шматок фольги з ...
Далі »Бутерброди з тунцем
Інгредієнти:9 шматків тостерного хліба (можна іншого)2 баночки тунця в олії3 помідори100 грам сиру50 гр. пармезану Спосіб приготування:Беремо рибну консерву,Відкриваємо і перемішуємо не зливаючи маслоУкладаємо на хлібЗверху помідориПотім будь-який сир і трохи натертого пармезану для ароматуВипікаємо при 200-220 гр. до подрумянювання сиру
Далі »Риба в клярі
Інгредієнти:Філе риби, будь-якої (на ваш смак) — 1,5 кілограм1 скляночка сметани,4 яйця,150 грам твердого сиру,3-4 стакана борошна,сіль. Спосіб по приготуванню:Філе риби, будь-якої, на ваш смак, (я брала філе сайди) нарізати шматочками приблизно середньої величини, посолити, поперчити, прибрати в холодильник. Приготувати кляр: відокремлюємо білки від жовтків, а ось білки прибрати в холодильник.Натерти сир на крупній тертці. Сметану, жовтки, тертий сир, трохи ...
Далі »Рибка в листковому тісті
Інгредієнти:Листкове тісто — 1 упаковкаГорбуша — 1шт.Цибуля ріпчаста — 2шт.Морква — 1 штукаШампіньйони — 300 грамСир твердий — 100 грамяйце Спосіб приготування:Рибку чистимо і обробляємо, на філе. Солимо і приправляємо спеціями.Цибулю, моркву і печериці обсмажуємо на рослинному маслі.Сир натираємо на тертці. Листкове тісто розгортаємо. Викладаємо зверху одну рибну філешку (шкірою вниз), наверх — обсмажені овочі з печерицями. Посипаємо тертим сиром. ...
Далі »Легкий рибний салат
Інгредієнти:1 солоний огірок250 гр. риби вареної (пеленгас)1 невелика цибулина1 свіжий огірок2 круто відварених яйця2 ложки консервованої кукурудзимайонез 40%зелень Спосіб приготування:Рибу відварила зі спеціями (цибуля, коріння моркви, петрушка, селера, перець різний, лавровий лист, сіль). Вийняла з бульйону, вибрала кістки і шкіру.Свіжий огірок почистила і порізала всі продукти кубиками.Склала всі в салатник, заправила майонезом, посипала зеленню.Ось і все, приємного апетиту.Салат вийшов дуже ...
Далі »