Інгредієнти:Риба (сьомга, форель, лосось) 1,5 кг.сіль 2 стол. ложки (без верху)цукор 1 стол. ложка (без верху) Спосіб приготування:Готується дуже просто.Змішуємо 2 ложки солі і 1 ложку цукру. Цією сумішшю натираємо сире філе риби (без хребта). Укладаємо в контейнер з щільною кришкою і в холодільнік. Через добу можна їсти. Я люблю у вигляді бутербродів, а можна і використовувати як інгредієнт в ...
Далі »Риба і морепродукти
\»Хе\» з червоної риби
Інгредієнти:150 г філе червоної риби (я брала нірку)1 цибулинка1 середня морквинка2 столові ложечки оцту 5 -7%1 зубчик часничку1 чайна ложечка червоного перцю чилі7 столових ложечок рослинного масла1 столова ложечка (з верхом) солі1 столова ложечка цукрумелений коріандр Спосіб приготування:Рибу промити, нарізати її маленькими шматочкамиПосипати сіллю і цукром, перемішати. Залишити на годину в холодильнику.Цибулю потрібно нарізати,Моркву дрібненько натерти.В рибу додати оцет, овочі, ...
Далі »Лососеві пальчики
Інгредієнти:лосось-0, 5кгсіль, цукор -1ст.л.перець за смакомкріпКРЕМ:сир \»Маскарпоне\»-250гкріп-5гсік лимона-1ч.лсіль, перець Спосіб приготування:Кріп нарізати. Лосось покласти в мисочку посипати сіллю, цукром, перцем за смаком і кріпчиком. Закрити кришкою або харчовою плівкою. В холодильник на добу, можна й швидше це зробити якщо ви хочете сьогодні здивувати гостей або своїх близьких. Поставте біля батареї на 3 -4 години, Рибка готова.Лосось нарізати пластинами.КРЕМ: Маскарпоне викласти ...
Далі »Бутіки зі шпротами
Інгредієнти:фетакі 150 — 200г.сьомга 4-5 шматочкачасник 1-2зуб.зелень (кріп, цибуля)майонез 2ст.л.шпроти 1б.огірок 1шт.хліб чорний 10-12шт.масло росл.кріп для прикрасизел.горошок для прикраси Спосіб приготування:Дуже захотілося бутиків зі шпротами, але не просто з піджареним хлібом (з часничком) і з солоними огірочками, а щось незвичайне. Відкрила холодильник і зіграла фантазія;)Фетаксу розім\’яла вилочкою, дрібно порізала зелень і часник, сьомгу теж дрібненько, додати майонез і перемішати.Хліб підсмажила ...
Далі »Роли \»Вулкан\»
Інгредієнти:рис 100 грамрисовий оцет 1/2столових ложкисіль 1/2 чайна ложкацукор 1/2 чайних ложкилист норі-1спайсі соус гострий 2-3столових ложкитобіко 1,5 ч.ложкасьомга малосолонаДля приготування соусу в домашніх умовах:хороший оливковий майонез (якщо є японський майонез, в такому випадку взагалі чудово)перець червонийсоєвий соус Спосіб приготування:У цьому рецепті в нас будуть тонкі роли, для них один лист норі ріжеться навпіл і з кожної половинки скручується рулет.По ...
Далі »Шпроти по-домашньому
Інгредієнти:1,5 кг-мойви або пісуч, або кільку (будь-яка дрібна морська риба) Стакан (200міліграм)-заварки (недорогої, міцної)1 стакан росл.масла2-3 стол. ложки серпаноксіль, перець,1-2 лавр.листа Спосіб приготування:Заварюємо окропом склянку заварки (10-15хв.).У чавунний посуд заливаємо 1 склянку росл. масла, заливаємо проціджену заварку, додаємо 2-3 столових ложки серпанок, лавр.лист, перець запашний. і чорний, солимо за смаком і укладаємо очищену рибу, закрили кришкою .. Тушкуємо на дуже ...
Далі »Крем з червоної риби
Інгредієнти:1 (80гр.) баночка подрібненої червоної риби (вірніше-це замінник лосося), 2 варених жовтки, 2-3 солоних огірочків, півпучка зеленої цибулі, 1-2 столових ложки Remoulade або майонез, 200 грам крем-сир Philadelphia або схожий.Сухарики з кунжутом. Спосіб приготування:Рибу викласти в чашку, додати крем-сир і розтерти з рибою. Hатерти варені жовтки, солені огірки так само дрібно натерти і злегка віджати з них сік.Все це додаємо ...
Далі »Рибний рулет
Інгредієнти:форель або лосось філе-0, 5кілограматріска філе-0, 5кілограмаприправа для рибкижелатин-20грамцукіні-0, 5штук Спосіб приготування:Лосось або форель філе тріски. З філе видалити кісточки іноді попадаються, нарізати тонкими довгими пластинами або з боку надрізати зробити коврик. Берете целофан на нього ставите рибу у формі килимка внизу лосось приправа, посипати желатином (не замочувати!!) Потім тріску приправити і желатин. цукіні наріжте кільцями обсмажити на сухій сковороді ...
Далі »Carpaccio з меч-риби
Інгредієнти: 200 грам філе меч-риби (по-французьки еspadon) 2 міні помідорчика салат la mache (овочева валеріанніца) і кріп для оформлення кілька зерен кмину оливкова олія сік лимона Спосіб приготування: На блюдо налити трохи олив.масла і трохи лимонного соку. Перемішати. Порізати сиру меч-рибу на тонкі пластинки по 1-2мм. Змастити кожен шматочок сумішшю ол.масла і лимона, злегка посолити і викласти в блюдо. На ...
Далі »Лососевий крем
Інгредієнти:250 гр.філе лосося,50 мл.білого вина,3 ст.ложки росл.масла,75 гр.сметани (жирної),лимонний сік,сіль, перець,кілька гілочок кропу. Спосіб приготування:Хочу запропонувати ще один цікавий крем до підсмаженого хлібця!Робиться дуже швидко і просто:Філе лосося нарізаємо кубиками (по 2см.).Посолимо, перекладемо в маленьку каструльку, додамо туди росл.масла, вино, доведемо до кипіння і проварити 4 хвилини.Потім перекладемо шматочки риби в кух.комбайн, додамо туди сметанку, посолити, поперчити, додамо за смаком ...
Далі »