Головна » Риба і морепродукти (страница 5)

Риба і морепродукти

Найкращі і найсмачніші рецепти з морепродуктів і риби

Кета фарширована

Кета фарширована

Інгредієнти:кета 500г (к-сть за потребою)масло вершкове 50гсир 100гперець, орегано, сіль, хмелі-сунелі (приправи за смаком)желатин 1 пачка (10г) Спосіб приготування:Сиру рибу кету (можна брати і горбушу) почистити, розділити на 2 частини вздовж, відділити хребет, кістки. Залишити філе.Шматок риби надрізати вздовж 3 смужки, вкласти туди брусочки сиру, посолити, поперчити, додати приправи, густенько посипати желатином. Зверху покласти масло тоненько, зверху платівки сиру. Другий ...

Далі »

Воловани з рибою

Воловани з рибою

Інгредієнти:тісто листкове — 1 уп.,сьомга (не принципово) холодного копчення — 50 граммасло вершкове — 100 грамкріп,лососева ікра (для прикраси),яйце — 1 шт. Спосіб приготування:Тісто розморозити, розкачати, формочками вирізати парне кол-во заготовок.У половині заготовок формочками меншого діаметру вирізати отверістіе в середині.Яйце розмішати. Змастити недеформірованной заготівлю, зверху покласти заготівку з отвором, змастити всі разом.Випікати в розігрітій до 180 г духовці до зарум\’янювання.Остудити. ...

Далі »

Скумбрія маринована

Скумбрія маринована

Інгредієнти:Одна велика скумбрія — 500-600 грам100-150 грам корейської моркви,велика цибулина,оцет рисовий або білий бальзамік,будь-який соус чилі або табаско,сіль, цукормасло рослинне. Спосіб приготування:Скумбрію випатрати, зняти філе уздовж хребта гострим ножем. Нарізати шматочками 1-1,5 сантиментрівПриготувати маринад: на 4 столових ложки рисового оцту (можна будь-якого іншого білого не 9% і не 6%) 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. з гіркою солі.Викласти на дно плоскої ...

Далі »

Рибний торт

Рибний торт

Інгредієнти:Корж вафельний 5 штукконсерва рибна (тунець, скумбрія, тріска і т.д.) в маслі — 2штЯйце відварне — 5штморква свіжа — 3шт (велика)цибуля ріпчаста-3 штСир — 300 граммайонездля прикраси візьміть ягоди журавлини і калини Спосіб приготування:консерву викласти в миску розім\’яти виделкою і пысля цього змішати з майонезом.Цибулю дрібненько нарізати і обсмажити в олії рослинній до м\’якості (спасирувати)Моркву натерти на дуже великій тертці ...

Далі »

Сніданок з лосося

Сніданок з лосося

Інгредієнти:Лосось копчений 2 упаковкиікра будь-яка 100гр.вершки 24% 150гр.Філадельфія 150гр.кріп, цибуля зеленачасник, сіль, перецьЖелатин 30 гр.Хліб (тостерний) Спосіб приготування:Беремо форму, обтягуємо харчовою плівкоюРибу роділяємо на пластини і обкладаємо дно і краї формиРобимо начинку:Вершки збити до густоти, акуратно вмішати ФіладельфіюДодаємо дрібно різаний кріп, цибулю і часник, залишки від риби, ну і ікру звичайно.І в кінці додати желатин (у кого який є)Начинку викладаємо ...

Далі »

Майонез із риби

Майонез із риби

Інгредієнти:Судака помити і обробити, не знімаючи луски, зняти філе. У каструлю скласти голову, хвіст, Взяти судака вагою 1,5-2 кг, по 2 шт. моркви, кореня петрушки чи селери, цибулі, кілька горошин запашного перцю, 1 шт. буряка, пучок шпинату або щавлю, 25 відварних раків, зелений листовий салат для прикраси. Спосіб приготування:Голову, хвіст, при хребті і шкуру від судака покласти в каструлю, додати ...

Далі »

Лососевий тартар

Лососевий тартар

Інгредієнти:Малосольні (можна підкопчені) філе лосося / сьомгикреветки або шийки раківчервона цибулинапучок зелені (н: кропу, цибулі)соус табаско (пару крапель)трохи гірчиці (солодкою, не гострою))сік лимона (або лайма)бальзамікомелений перець і сіль (за смаком і необхідності)Для прикраси:салатна зеленьпомідорки-черіцибуля червоний (або зелений)оливкиракові шийки / креветки Спосіб приготування:Філе лосося, креветки (шийки раків) і цибулю дрібно порізати (або ж лосось пропустити через звичайну м\’ясорубку з великими дирочками), ...

Далі »

Мідії в соусі

Мідії в соусі

Інгредієнти:200-250 гр.замарожених мідій0,5 крупної цибулиниперець салатний (зелений і червоний)50 гр. білого сухого вина100 грам води (овщного або рибного бульйону)0,5 столової ложки борошнасіль, часник, свіжа петрушка, 0,5 чайної ложечки цукру, 0,5 чайної ложечки паприки меленої, оливк.масло Спосіб приготування:дрібно нарізуємо цибулю і перецьобсмажити в каструльці з товстим дном на протязі 5-8 хвилиндодати борошно і трошки прожарити …добавте вино, дайте закипіти і прокип\’ятити ...

Далі »

Форель \»Діжон\»

Форель "Діжон"

Інгредієнти:Філе форелі,гірчиця з насінням,небагато майонезу,перець чорний мелений, сільлимонний сік Спосіб приготування:гірчицю змішати з легким майонезом 1:1), добавити перець, сіль, сік лимона і акуратно намазати цією сумішшю рибку.Дати просочитися хвилин 10 і в духовку.Запікати хвилин 15, при температурі 200.Взагалі для кожної духовки час індивідуальний, форель не любить пересушування …Приємного апетиту, насолоджуйтеся!

Далі »

Лосось зі спаржею

Лосось зі спаржею

Інгредієнти:філе червоної риби без шкіри і кісток,спаржа,бекон (найкраще угорський),сіль, перець,оливкова олія. Спосіб приготування:Філе злегка поперчити, посолити якщо бекон не сильно солоний.Бекон розібрати на смужки.Кожен шматочок риби загорнути в бекон.Запекти в духовці при 200 * 12-15 хвилин. Спаржу зачистити, якщо необхідно. Відрізати жорсткі кінці.Закип\’ятити воду, посолити.Відварити 5-10 хвилин в залежності від розміру спаржі.Дістати з кип\’ятку, викласти на лід. Це потрібно для ...

Далі »