Головна » Риба і морепродукти (страница 6)

Риба і морепродукти

Найкращі і найсмачніші рецепти з морепродуктів і риби

Філе форелі

Філе форелі

Інгредієнти:Філе форелі — 400г.Часник — 1 велика часточкаВершкове масло — 4ст. ложкиГірчиця \»Російська\» (в рецепті \»Діжонська\») — 2ст. ложки (в рецепті 4)Яблучний сік (можна сухе біле вино) — 100 мл.сіль Спосіб приготування:Філе форелі (можна порізати на шматки шириною 30-40мм) викласти шкірою вниз в деко, змащене маслом.Полити рибу олією, злегка посолити, помістити в духовку, попередньо розігріту до 250 градусів (якщо є, ...

Далі »

Скумбрія у фользі

Скумбрія у фользі

Інгредієнти:Скумбрія — 1шт (600гр),картопля велика — 4шт,мідії — 300гр,майонез соєвий,соус соєвий — 30-50мл,приправа для риби,цибулина — 2шт,часник — 1зубчік,петрушка — 1 пучок,винний оцет,рослинне масло,вершки 10% — 100мл. Спосіб приготування:Рибу помити, видалити зябра, випатрошити. Скропити винним оцтом (або соком лимона), соєвим соусом. Посипати приправою для риби.Порізати крупно цибулю, стебла петрушки, додати в них приправу для риби, збризнути їх винним оцтом теж. ...

Далі »

Форель на подушці

Форель на подушці

Інгредієнти:форель, тушка розділена (без голови, хвоста і нутрощів) — близько 1 кілограмасвинина (грудинка, досить жирна) 200 гр.цибуля ріпчаста — 400 гр.вино сухе — 2/3 стаканаморська сіль, суміш перців, лимон, гвоздика, лавровий листДля сервіровки: всякі різні каперси Спосіб приготування:Форель промити, трохи натерти зовні і всерединці сіллю і перцем, всередині прокласти колечками лимон, прибрати в холодильник на пару годин.У грудинки відрізати шкірку, ...

Далі »

Риба по-прованс …

Риба по-прованс ...

Інгредієнти:Риба-6 шматків (у мене філе тріски)Помідори-8 штукЦибуля-2 головкиРослинна олія-1 столова ложечкасік 1/2 лимонаСоус:Кріп-1 пучокБазилік-1 пучок (у мене сухий)Часник-3 зубчикаСир твердий — 50-100 гРослинне масло 3-4 столові ложечки Спосіб по приготуванню:Для соусу порізати дрібно часник, базилік (я додала сухий), кріп, тертий сир, сіль, перець. Збити, поступово дабавляючи рослинне масло.Помідори нарізати кубиками, цибулю посікти. Обсмажити помідори і цибулю на рослинній олії, посолити, ...

Далі »

Фарширована скумбрія

Фарширована скумбрія

Фаршировані блюда — одне з найкращих винаходів людства. Ну а як ще поіншому можна більш вишукано урізноманітнити смак звичайної їжі? Спробуйте приготувати фаршировану скумбрію за цим рецептом, і вам дуже сподобається це легке, соковите і смачне блюдо. Для приготування фаршированої скумбрії вам знадобиться:— Одна свіжоморожена скумбрія;— 1 ріпчаста цибулька;— 1 варене яйце;— Сік 1 лимона;— 1чайна ложка вершкового масла, сіль ...

Далі »

Риба по-французьки в білому вині

Риба по-французьки в білому вині

Французька кухня дуже різноманітна: в кожній із провінцій є свої власні секрети. Всі французи сходяться лише в одному: вони надзвичайно люблять морепродукти. Приготування риби — справа нехитра. Але повністю відтворити блюдо високої кухні — це завдання для справжніх професіоналів. Не шкодуйте часу — повторіть цей рецепт, і це незвичайне рибне блюдо стане, скоріш за все вашим кулінарним досягненням. Для приготування ...

Далі »

Сьомга духова з маслинами

Сьомга духова з маслинами

Після того, як ми надивилися як відбувається ловля щуки на живця відео, нам захотілося приготувати якесь рибне блюдо. Перше, що спало нам на думку — запекти рибу в духовці. Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт сьомги духової з маслинами. Для приготування потрібно: — Вісімсот грамів філе сьомги; — Половина банки маслин без кісточок; — Четвертинки головки часнику; — Три томати невеликого ...

Далі »

Рибка з чорносливом

Рибка з чорносливом

Якщо ви любите рибку, то пропонуємо вам зробити ваше рибне меню більш різноманітним, і приготувати прекрасну рибку з чорносливом. Він додасть рибі пікантності, а ви отримаєте від гостей або рідних порцію компліментів.Для її приготування вам будуть потрібні:— 500г замороженої скумбрії;— 150г чорносливу без кісточок;— Сіль і перець. Розморозьте скумбрію, а потім помийте її, почистіть і виберіть нутрощі. Посоліть і поперчіть ...

Далі »