Інгредієнти:Слабосолона сьомга — 300 грам + на прикрасуРис — 150 грамЯйця — 5 штукКрабове м\’ясо — 300 грамСметана — 200грамМайонез — 200 грам Спосіб приготування:Рис відварити й остудитиКрабове м\’ясо і сьомгу дрібно порізатиЯйця: відокремити білки від жовтків і кожен окремо потерти на середній терці.Заправка — змішати майонез і сметану. Салат укладаємо шарами, кожен промазуючи заправкою:перший шар — рибадругий — ристретій ...
Далі »Риба і морепродукти
Салат з кальмаром
Інгредієнти:На цей салат у мене пішло: кальмар копчений 100 гр. яйця варені 4 шт. 1/2 свіжого огірка / довгого / консервованого, зелений горошок-100 гр. / Маленька дитяча баночка / половина цибулини, крекерне печиво — РИБКИ, майонез Спосіб приготування:Так само як і в першому рецепті підготовляємо цибулю-ріжемо тоненькими півкільцями і заливаємо холодною водою з додаванням оцту і цукру на 10-15 хв. ...
Далі »Салат рибний \»Fish\»
Інгредієнти:риба 1 шт. (у мене минтай, можна філе)цибуля 2 шт.сир 150 гр. (голландський, російський, пошехонський)майонезулюблені спеції для рибимасло рослинне 1 столова ложечкасіль за смаком Спосіб приготування:1. Рибу відварити обов\’язково в підсоленій воді з улюбленими спеціямі. Охолодити.2. Видалити кістки (якщо такі є), розібрати на шматочки (у мене до ножа справа не доходить, вона кришиться сама).3. Змастити дно тарілки майонезом. Викласти рибу.4. ...
Далі »Риба \»фіш\»
Інгредієнти:1кг філе акули (або інший морської риби)3 цибулини250грам батона200мілілітрів молока3штук яєць3ст.л. рослинної оліїсіль, перець за смакомборошно1 бурячок1 морковка Спосіб приготування:Розмочити в молоці батон і віджати. Перекрутити на м\’ясорубку філе риби, цибулю, батон. Додати всі інші інгредієнти і добре перемішати.Формувати у вигляді \»тефтельок\» і обкатати в муці. Обсмажити на рослинному маслі.Дно і стінки каструлі викласти порізаними кружальцями (не тонкими), сирі буряк ...
Далі »Рибний тортик
Інгредієнти:коржі листкові або вафельні (я купую, але можна спекти самій)банку макрелі 325 г1 цибулинка150 грам сиру із твердих сортівмайонез3 яйця Спосіб приготування:Тортик складається з чотирьох шарів (4 коржа і відповідно 4 різних начинки).Знизу вгору (на коржі кладемо різні начинки):— Яйця потерти на крупній тертці + майонез-риба консервована (кожен бере по своєму смаку) + майонез-цибуля, дрібно порізану і попередньо ошпарену (прибрати ...
Далі »Рулет з форелі
Інгредієнти:тонкий лавашМалосольна сьомга або форельМ\’який вершковий сирЛистя зеленого салатукріп Спосіб приготування:Лаваш змастити тонким шаром сиру по всій довжині, посипати кропом.По всій поверхні укласти листя салату.На салат покласти тонко нарізані скибочки риби (з невеликими проміжками).З лаваша згорнути рулет.Поставити в холодильник на 10-15 хвилин, потім нарізати скибочками в 3-4 сантиметри поперек рулету.
Далі »Закуска із сьомги
Інгредієнти:Упаковка солоної сьомги — 150гр.Рибна стружка — 1 ст. ложкаВершкове масло — 3 ст. ложкиОвочевий бульйон (несолоний) — 1/4 склянкиЖелатин — 0,5 чайної ложкикуркумалимон Спосіб приготування:З желатину і овочевого бульйону приготувати міцне желе (додати щіпку куркуми для додання жовтого кольору), охолодити до кімнатної температури.Тонкі скибочки сьомги розрізати на шматочки 8-10 см., вмочити в желе, згорнути конусом і помістити в морозилку ...
Далі »Роли Рок-н-Ролл
Інградієнти:рис для суші 200г1лист норі2крабові палички (або м\’ясо краба)2полоски огіркасир філадельфія (близько 20г)майонез3-4 чайних ложки тобіко помаранчевої2-3ч.л. тобіко чорної Спосіб приготування:Зварити рис для суші:На норі (розрізаємо норі навпіл, на кожен рулет по пів листа) рівномірно нанести рис (для того щоб рис не прилипав до рук, змочуємо пальці в заздалегідь розведеній воді з невеликою кількістю оцту) не товстим шаром і злегка ...
Далі »Копчена рибка
Інгредієнти: Риба будь-яка (ваша улюблена, бажано без кісток, і не суха) сіль спеції приправи за смаком тирса фольга посуд, ємність, яка добре тримає тепло, жаростійка у мене була зі сталі Спосіб приготування: Рибу готуємо, тобто миємо, чистимо все як завжди. Солимо, додаємо спеції. Якщо хочете можна повністю обсипати рибку приправами. Риба повинна бути відталою (якщо була мороженою), і обсушити. Підготовляти ...
Далі »Солона рибка
Інгредієнти:Риба (сьомга, форель, лосось) 1,5 кг.сіль 2 стол. ложки (без верху)цукор 1 стол. ложка (без верху) Спосіб приготування:Готується дуже просто.Змішуємо 2 ложки солі і 1 ложку цукру. Цією сумішшю натираємо сире філе риби (без хребта). Укладаємо в контейнер з щільною кришкою і в холодільнік. Через добу можна їсти. Я люблю у вигляді бутербродів, а можна і використовувати як інгредієнт в ...
Далі »